domingo, 10 de marzo de 2013

La marxa contra els immigrants a penes reuneix a Carlet cent manifestants




Levante EMV.  Contra les previsions, la protesta ultra de l'extrema dreta només concentrà ahir a Carlet unes cent persones. Baix el lema "Falta trabajo sobra inmigración", els membres dels col·lectius d’España 2.000 recorregueren els carrers de Carlet amb l'objectiu d'alçar la veu contra el que ells consideren el problema principal del territori espanyol. Un important desplegament policial des del principi de la manifestació (plaça Joan Fuster) fins al final (plaça de l'Ajuntament) acompanyà en tot moment la marxa, la cita va cloure a la casa consistorial amb la lectura d’un manifest.

Encara que sense incidents, la marxa no despertà passions pels carrers de Carlet, els veïns mostraren la seua indiferència, tot i que alguns propietaris de comerços preferiren tancar les portes de forma preventiva.
A pesar de ser una convocatòria anunciada en diferents municipis de tota la província de València i amb una gran publicitat per la controvèrsia de molts partits polítics que s'autoritzara, la presència de públic no deixà de ser minoritària. Els participants en la manifestació també llançaren proclames contra els Borbons, la televisió pública valenciana i catalana, el PP i el PSOE i a favor de la unitat d'Espanya.




1 comentario: