viernes, 8 de marzo de 2013

Rafa Miró visità ahir les instal·lacions de la Cooperativa de Carlet




El director general de Treball, Cooperativisme i Economia Social, Rafa Miró, visità ahir les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Carlet, on ha mostrat "el suport de la Generalitat al cooperativisme, consolidat com una opció fonamental en la creació d'ocupació".
Miró ha destacat que, "en un moment de crisi econòmica com l'actual, el cooperativisme ha sigut capaç d'incrementar la seua massa social, de manera que més d'un terç de la població de la Comunitat és cooperativista: a més, ha aconseguit mantenir els seus nivells d'ocupació, incrementant fins i tot el nombre de treballadors en alguns sectors com el de treball associat i consum".
En este sentit, ha manifestat "el compromís del Consell amb una fórmula que pot aportar-nos solucions a problemes com la desocupació o la deslocalització".
Les cooperatives donen ocupació a prop de 75.000 persones a la Comunitat, la qual cosa representa el 90% de l'ocupació total dins del conjunt de l'economia social de la Comunitat, per damunt de la mitjana espanyola que està en el 79,6%. A més, més del 80% d’estos llocs de treball són indefinits.
Cal assenyalar que Coopcarlet és la primera empresa de la localitat tant en facturació, amb més de 554 milions d'euros el passat any; com en ocupació, amb 1.816 ocupacions directes en 2012, xifra que es preveu incrementar durant 2013.

No hay comentarios:

Publicar un comentario